Välj en sida

Massage Lund

Välkommen till Ro & Lera – Massage i närheten av Lund!

Ro & Lera

Välkommen till Ro & Lera, här kan du njuta av behagliga och välgörande massagebehandlingar i en harmonisk miljö. Med mångårig erfarenhet och stor kunskap inom området, får du här en massage som både är effektiv för kropp och sinne. Här kombineras härliga behandlingar med professionell service!

Hos Ro & Lera i närheten av Lund får du möjligheten att för en stund glömma vardagens alla måsten. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig. Här kan du även läsa mer om de behandlingar som erbjuds och är du intresserad av att boka en behandling så görs det genom Bokadirekt.

Massage

Ro & Lera erbjuder professionella massagebehandlingar en liten bit från Lund. Här kan du få Svensk Klassisk Massage, aromamassage eller varför inte den populära behandlingen Hot-stone massage. Kom bort från vardagen en stund, boka din massage redan idag!

Om mig

Jag som driver Ro & Lera heter Carola. Företaget har funnits sedan 2020, men min yrkeserfarenhet av massage och friskvård går betydligt längre tillbaka. Jag är har utbildat mig till massör genom Hälsoteket i Malmö och varit aktiv inom spa- och massagebranschen sedan 2007.

Här finns Jag

Massagesalongen ligger i centrala Malmö och hit välkomnas alla som är intresserade av en behandling. Här möts du av en trevlig service i en harmonisk och avkopplande miljö. Salongen ligger nära Malmö Central station, lättillgänglig även för dig i andra orter så som Lund.

Vill ni veta mer?